Elektrotechniek is een vak. De meeste klussen kun je het best laten uitvoeren door een elektricien met de juiste kennis en ervaring. De elektricien is namelijk flexibel en weet precies wat hij doet.

Wie zelf met stroom aan het werk gaat, loopt het risico onder stroom te komen staan of schade te veroorzaken. Dat is uiteraard onwenselijk. Een ervaren professional legt stroom direct goed aan en doet een check op de aangesloten apparaten.

Storing en service

Een elektricien is gespecialiseerd in het aanleggen en het onderhouden van elektrische installaties. Deze zorgt ervoor dat het stroom veilig wordt afgetapt op verschillende punten en huis en dat elektrische installaties op een veilige manier gebruikt kunnen worden.

Veiligheid is het sleutelwoord. Veel mensen proberen zelf simpele klusjes te doen of zelfs stroompunten te verleggen. Dat gaat vaak niet goed, of het juiste effect wordt niet bereikt. Dan is het tijd om een ervaren professional in te huren. De professionals van Sinost weten namelijk precies wat te doen.

Installeren nieuwe meterkasten

De elektricien kan verschillende werkzaamheden verrichten. De meest voorkomende werkzaamheden zijn het vernieuwen van oude elektra in de woning, oude draden verwijderen, een groepenkast verwijderen en aansluiten en krachtstroom aanleggen.

Nieuwe meterkasten worden ook geïnstalleerd door Sinost. Dit is een klus die echt om vakwerk van een expert vraagt. Vaak is het vooral in oude woningen noodzakelijk om een nieuwe meterkast te installeren.

Renovatie kantoorgebouwen

In kantoorgebouwen moeten vaak extra groepen worden geplaatst. Dit is handig voor als er eens een stop springt, zodat de rest van het kantoor nog gewoon stroom heeft, bij een storing. Renovatie van de stroomtoevoer in oudere kantoorgebouwen is vaak noodzakelijk, omdat onze wensen in deze digitaliteit sterk verschillen met de wensen van vroeger.